neoNlitic 2 – Cultura Hamangia – sursa de inspiratie in creatia artistica

Workshop neoNlitic 2
Cultura Hamangia – sursa de inspiratie artistica

Data : 31 august, incepand cu ora 17:00
Locatie : atelierul Wood Be Nice, Bd Carol I, nr. 53

Din punct de vedere cultural si artistic, proiectul „neoNlitic” isi propune sa preia elemente artistice stravechi si sa valorifice patrimoniul cultural comun si estetica civilizatiilor neolitice ale caror vestigii au fost descoperite pe teritoriul Romaniei.
In particular, grupul de artisti implicati in proiect isi va indrepta atentia asupra a doua culturi reprezentative la nivel national si regional : cultura Cucuteni si cultura Hamangia.

Vineri vom discuta despre cultura Hamangia, avem invitati speciali, programul cuprinzand 3 parti :

Dl Florian Lucan – pictor si profesor de arte plastice, care ne va purta in fascinanta si misterioasa lume din perioada neolitica.

Sasha Meret- artist vizual (puteti vizualiza portofoliul aici : https://www.sashameretart.com/) – prezentare artist si viziune

Wood Be Nice – documentare in teren „Uimitoarele aventuri in tara Hamangia”

Si ca sa intram mai bine in atmosfera parte din Apasii Liberi din sectorul Doi ( Marius Gheorghe/ fluier si Marius Popa / cajon ) ne vor canta si incanta 🙂

Asadar, va asteptam vineri 31 august la ora 17:00

Proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *